5 tipp kádvásárlás előtt

2023. december 27. - szerda// Józsa-Kiró Dóra //

5 tipp kádvásárlás előtt

Íme néhány egyszerű tipp, amivel te is sokkal könnyebben boldogulsz a kádak útvesztőjében. Ebben a blogbejegyzésben felsoroljuk, hogy mi az, amire érdemes odafigyelned, mielőtt kiválasztod a számodra legmegfelelőbb modellt.

1. Méret:
 
Mérj pontosan a fürdőszobádban, és válaszd ki a megfelelő méretű kádat. Ügyelj arra is, hogy a kiválasztott kád elférjen és ne okozzon helyszűkét. Fontos, hogy ne csak a kád hosszát és szélességét, hanem a magasságát is vedd figyelembe. Tökéletes alacsony kád lehet az M-acryl Eco.
 

 
2. Anyagminőség:
 
Válassz minőségi kádat! Az akril a legnépszerűbb anyag, mint a Ravak Chrome kád,  mivel könnyű és tartós. A kád súlya sokat elárul annak minőségéről. 
 

3. Kényelem és stílus:
 
Próbáld ki a kádat személyesen, ha lehetséges! Ülj bele, és nézd meg, milyen kényelmes! Ne csak a praktikusságra, hanem a stílusra is ügyelj! Bemutatótermünkben bármelyik kád kipróbálható. A kiállított darabok között szerepel pédául az M-acryl Royal kád is.
 
4. Funkciók és extra tulajdonságok:
 
Gondolkodj az extra funkciókon és tulajdonságokon, amelyek növelik a kád használatának élményét! Például masszírozó rendszer vagy színváltós LED-világítás, vagy akár mindkettő, mint a Wellis Rhone kádban.
 
5. Garancia és beépítés
 
Vásárolj megfelelő garanciával ellátott kádat! A gyártól jellemzően 5-10 év garanciát vállalnak. Beépítés előtt tanulmányozd a beépítési útmutatót!
 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?