Szauna, Wellis Sundance Hemlock 3 személyes infra WS00227 Szauna, Wellis Sundance Hemlock 3 személyes infra WS00227 Szauna, Wellis Sundance Hemlock 3 személyes infra WS00227

Szauna, Wellis Sundance Hemlock 3 személyes infra WS00227

52 vásárlói értékelés

Sundance Hemlock Infraszauna
3 személyes beltéri infraszauna
Hemlokfenyő
6 mm füstszínű, biztonsági üvegajtó és oldalüvegek
Computer vezérlés
Területenként szabályozható fűtőtest teljesítmény
Színterápiás világítás
Beépített sztereó FM rádió
Bluetooth vevőegység USB és SD kártya bemenettel
Ventilátor
Fűtőtestek: 9 db Redlight infraszauna fűtőtest: 2 kW / 230 V
2 db elülső infraszauna fűtőtest: 300 W/db
3 db hátsó infraszauna fűtőtest: 300 W/db
1 db alsó infraszauna fűtőtest (láb résznél): 500 W
ÚJ! Bluetooth vevőegység USB és SD kártya bemenettel! Csatlakoztassa telefonját, tabletjét bluetooth egységen keresztül szaunájához és pihenés közben is hallgathatja kedvenc zenéjét.
Infraszauna Design. A WELLIS számára tervezett infraszauna design-ok Alessandro Caperra olasz tervezőmérnök keze nyomát viselik. Így olyan egyedi megjelenést biztosítunk a szaunáiknak, melyek minden környezetben megállják a helyüket, legyen az egy modern wellness helyiség vagy egy nyugodt, intim berendezésű hálószoba.
Energiatakarékos Redlight infraszanua fűtőszálak. Egy energiatakarékos Redlight carbon (szénalapú) fűtőszállal rendelkező infraszauna megvásárlásával nem csak pénzt takarít meg, de segít megvédeni földünk erőforrásait is. Kutatásaink eredményeként elértük termékeink minden szempontból maximális energiatakarékosságát. Magas hőhatásfokú, melyet egy fém fűtőszál energia igényének kevesebb mint 30÷-ával éri el. Hosszú élettartam, 5000-7000 óra jellemzi őket.A villanykörtéhez hasonó gyorsaságú felfűtési idővel azonnal érezhető meleget ad. Más gyártó infraszaunáiban ez az idő 15-20 percet is igénybe vehet, ami idő alatt Önnek várakoznia kell, és nem utolsósorban a villanyórája is pörög.
Infraszaunáink kizárólag az úgynevezett távoli infra sugarak (FIR) tartományában, 1.5 micro m to 15 micro m között sugároznak. Ezt a tartományt az éltető fénynek is hívják. A távoli infrasugarakat bőre gyorsabban nyeli el. Kellemes, a kandallótűzhöz hasonló hőérzetet nyújt. Nem bocsát ki káros, magas frekvenciájú elektromágneses és ultra ibolya sugarakat. A távoli infravörös sugarak közvetlen a szaunázó testén hatnak, a körülötte levő levegő felmelegítése nélkül.
A szauna helyét úgy kell megválasztani, hogy maradjon legalább 20 cm a teteje, és a födém között, mert a vezérlőegység, és a szellőző ventilátor kivezetése is a tetőn kap helyet.
Garanciaidő részletezése:
1 év termékgarancia
1 év plus gyári beüzemelés esetén

RRP: 999.900 Ft/db
Ára:799.920 Ft/db
(629.858 Ft + Áfa)
Megtakarítás: 199 980 Ft Kedvezmény mértéke: 20.00 %
Árgarancia Olcsóbbat tud?
Szállítási idő: 2-7 munkanap
Szállítási költség: INGYENES
Garancia: 1+1 év
Mennyiség:
- +
    db
Összesen: 799.920 Ft/db
Részletes leírás
Értékelje a terméket
E-mail címét nem adjuk ki harmadik félnek.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!

Szauna, Wellis Sundance Hemlock 3 személyes infra WS00227

999.900 Ft/db

799.920 Ft/db

- + db
Kosárba
Oldal újratöltése ...
MégsemMentés