Hidromasszázs kád, M-Acryl Daria  160x105, Wellness Premium Plus 28 fúvókás elektronikus Hidromasszázs kád, M-Acryl Daria  160x105, Wellness Premium Plus 28 fúvókás elektronikus Hidromasszázs kád, M-Acryl Daria  160x105, Wellness Premium Plus 28 fúvókás elektronikus Hidromasszázs kád, M-Acryl Daria  160x105, Wellness Premium Plus 28 fúvókás elektronikus Hidromasszázs kád, M-Acryl Daria  160x105, Wellness Premium Plus 28 fúvókás elektronikus Hidromasszázs kád, M-Acryl Daria  160x105, Wellness Premium Plus 28 fúvókás elektronikus Hidromasszázs kád, M-Acryl Daria  160x105, Wellness Premium Plus 28 fúvókás elektronikus Hidromasszázs kád, M-Acryl Daria  160x105, Wellness Premium Plus 28 fúvókás elektronikus

Hidromasszázs kád, M-Acryl Daria 160x105, Wellness Premium Plus 28 fúvókás elektronikus

7 vásárlói értékelés

A hagyományos forma kedvelőinek
Közkedvelt Típusa, gazdag méretválasztékát illetően minden igénynek megfelel.
A kád ára tartalmazza a kádlábat valamint a peremrögzítő csavart.
Wellness Prémium Plus csomag tartalma: 4 db Easy-Clean önürítős vízfúvóka
ABC (Anatomical Body Care) mini fúvóka rendszer
2 db célirányos + 4 db mini forgó fúvóka a háthoz
2 db célirányos + 4 db mini forgó fúvóka a talphoz
12 db oldalszelepelt fém levegőfúvóka a kádtest aljában
Zajszegény, nagy teljesítményű vízpumpa (450 liter/perc)
Easy Claean vízfúvókák : A vízfúvóka ház speciális kialakításának köszönhetően a csőrendszerben nem marad pangó víz, miután leengedte a vizet a masszázskádjából.
Inteligens elektronikus vezérlés : Tökéletes védelem és felügyelet a kádja felett. Megakadályozza a masszázsrendszer idő előtti bekapcsolását. Vezérel és felügyel minden prémium funkciót (fényterápia, pulzálás, intenzitás szabályzás, óra, hőmérsékletvezérlés, kiszárítás, beállítások stb.)
Integrált vezérlőpanel digitális kijelzővel a kádtest peremén : Esztétikus megjelenésű, puha nyomógombsorral, digitális kijelzővel és visszajelző LED-ekkel kialakítva, amelyen nyomon követhető és vezérelhető a masszázskád számos szolgáltatása és funkciója.
Hőmérsékletkijelzés : A digitális kijelzőn alapesetben látható a víz hőmérséklete. Üres kád esetén a helység hőmérsékletét mutatja.
Digitális Óra : A digitális kijelzőn alapesetben látható a beállított, pontos idő.
Vízfűtés-vezérlés (opcionális)x A hőmérséklet beállításának feltétele az opcionálisan vásárolható vízfűtés: Szárazon futás elleni védelem . Az elektronika érzékeli és meggátolja a prémium funkciók bekapcsolását amennyiben a kádban nincs víz, vagy nem elegendő a vízmennyiség.
Automata le-túlfolyó szifonnal : A látható felület krómozott.
Zajszegény légkompresszor : Masszázskádakhoz fejlesztett zajcsökkentő burkolattal ellátva.
Pulzálás : A levegő intenzitásának váltakozása biztosítja a pulzáló masszázsélményt.
Intenzitás szabályzás: A levegőmasszázs intenzitása igény szerint szabályozható.
12 db oldalszelepelt fém levegőfúvóka : A pezsgőfürdő hazásfokozás növelésére. A fém kivitel biztosítja a tartósságot és a súlyterhelhetőséget. : Automatikus friss vizes öblítés (opcionális)xx (hideg vizes csatlakozás megléte feltétel) A csapteleptől függetlenül a kádat a hideg vizes rendszerhez kell csatlakoztatni és a vízleengedés után automatikusan tiszta vízzel átmossa a kád csőrendszerét, csak ezután indul el az automata csőrendszer kiszárítás funkció.
Automata csőrendszer kiszárítás levegővel : A víz leengedése után, kb. 1 perc alatt kiszárítja a csőrendszert és automatikusan kikapcsol.
Turbómasszázs levegődúsító szabályzó : Az alsó levegőfúvókák és a vízfúvókák között fokozatmentesen szabályozható a levegő útja.
A levegőkompresszor által termelt levegőmennyiséget a vízfúvókákba irányítja, ami által a masszázs hatása megtöbbszöröződik, és létrejön a turbómasszázs hatás.
Rezgésnyelő vázszerkezet
A lábak talajjal érintkező végén PVC talpak találhatók. A kádtest 8 (egyenes kád) illetve 7 (Sarokkád) ponton van alátámasztva, ezáltal utólagosan semmilyen alátámasztást nem igényel.
Fényterápia : A 3 alapszínből tetszőleges színvariációk választhatóak, vagy a színek folyamatosan váltakoznak megfelelő relaxációs élményt biztosítva.
Automata ózon fertőtlenítő rendszer
A hidromasszázs használat közben automatikusan fertőtleníti a csőrendszert.x vízfűtés vásárlása feltétel
Az akril kádak legfontosabb tulajdonsága az acéllemez és az öntöttvas kádakkal szemben, hogy használója, a vízben ellazulva az hosszantartó, egyenletes meleget élvezheti. Az M-Acryl kádak mindegyike időtálló, tükörsima, antibakteriális felülettel rendelkezik, amely olyan inhibitorokat (gátlószert) tartalmaz, amelyek gátolják a gombák és egyéb baktériumok elterjedését a szaniter környezetében. A gyártó minden kádtestre 10 év, valamint minden masszázsrendszerre 2+1 év garanciát vállal!

RRP: 874.500 Ft/db
Ára:699.600 Ft/db
(550.866 Ft + Áfa)
Megtakarítás: 174 900 Ft Kedvezmény mértéke: 20.00 %
Árgarancia Olcsóbbat tud?
Szállítási idő: 1-2 hét
Szállítási költség: INGYENES
Garancia: 2+1 év
Mennyiség:
- +
    db
Összesen: 699.600 Ft/db
Részletes leírás
Értékelje a terméket
E-mail címét nem adjuk ki harmadik félnek.
Még nincs hozzászólás, legyen Ön az első!

Hidromasszázs kád, M-Acryl Daria 160x105, Wellness Premium Plus 28 fúvókás elektronikus

874.500 Ft/db

699.600 Ft/db

- + db
Kosárba
Oldal újratöltése ...
MégsemMentés