Hódító úton a törölközőtartós Walk-In zuhanyfalak

2024. március 11. - hétfő// Józsa-Kiró Dóra //

Hódító úton a törölközőtartós Walk-In zuhanyfalak


 
A fürdőszoba egy szentély, ahol testileg és lelkileg felfrissülhet miközben lemossa magáról a nap fáradalmait. A zuhanyzás pedig napi néhány percnyi tisztálkodásba csomagolt énidő. Persze a gondtalan tusoláshoz elengedhetetlen a fürdőszoba praktikus és kényelmes kialakítása. Engedje meg, hogy bemutassak Önnek egy apró, de jelentős újítást, amivel új szintre emelheti a fürdőszobája kényelmét. Ismerje meg a Walk-In zuhanyfalak új, törölközőtartós generációját!Most bármelyik Walk-In zuhanyfalat (köztük a törölközőtartós walk-in kabinokat is) -15% kedvezménnyel vásárolhatja meg. A promóció 2024. február 19. és 2024. március 28. között tart, olvassa el a részleteket!
 
Így teszi a törölközőtartós zuhanyfal gördülékenyebbé a reggeleket
A reggeli készülődés első csendes perceinek a fürdőszoba ad helyet. Egy forró, - vagy ízlés szerint hidegvizes zuhany segít, hogy összeszedettebben indíthassa a napját. Egy törölközőtartós Walk-In zuhanyfallal pedig még gördülékenyebbé teheti a reggeli készülődést. Egy történeten keresztül mutatom meg Önnek, hogy hogyan.
Képzelje el Annát, aki hosszú évek óta tusolással kezdte a napjait, és évekig egy szinte jelentéktelennek tűnő bosszúság árnyékolta be a reggeleit: zuhanyzás után nehezen érte el a törölközőjét. Míg a meleg víz alatt állt, a törölközője gyakran a fürdőszoba másik sarkában várta, - hűvösen és távol. 


 
Egy reggelen azonban minden megváltozott, amikor a fürdőszoba felújítását követően Anna először próbálta ki új zuhanyzóját, egy integrált törölközőtartós MODO New II Walk-In zuhanyfalat.
A kabinra szerelt törölközőtartó apró változtatás, ami a kis kellemetlenséget, azonnal megelégedettségé változtatta.Anna azóta mosollyal nyúl zuhanyzás után a puha, száraz fürdőlepedőért, amit a kabinból való kilépés nélkül is egyből kéznél talál. Nincs többé vizes padló, és nem kell többé a átszaladnia a hűvös fürdőszobán a törölközőjéért. Most bármelyik Walk-In zuhanyfalat (köztük a törölközőtartós walk-in kabinokat is) -15% kedvezménnyel vásárolhatja meg. A promóció 2024. február 19. és 2024. március 28. között tart, olvassa el a részleteket!

A fürdőlepedő mindig könnyen elérhető, azonnal használatra kész helyen van a törölközőtartós Walk-In zuhanyfalak külső felületére szerelt tartójának köszönhetően.


 
A zuhanyzás és a kényelem új szintje
Anna története tökéletes példa arra, hogyan teheti sokkal kellemesebbé a mindennapjait egy egyszerű, de zseniális ötlet. A MODO New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal nem csupán a zuhanyzást teszi kényelmesebbé, de a fürdőszobában töltött idő egészét új szintre emeli. 


Könnyen tisztán tartható
A törölközőtartó speciális csavarrögzítése egy síkba kerül a zuhanyzó üvegével, így az belül tökéletesen tisztán tartható marad. Így ötvözi a törölközőtartóa stílust, praktikumot és higiénikusságot.


 
Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (szálcsiszolt arany)Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (szálcsiszolt króm)Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (fekete)Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (króm)Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (arany)Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (szálcsiszolt réz)Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (szálcsiszolt fegyvermetál)Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (szálcsiszolt arany)Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (szálcsiszolt króm)Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (fekete)Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (króm)Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (arany)Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (szálcsiszolt réz)Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (szálcsiszolt fegyvermetál)Modo New II törölközőtartós Walk-In zuhanyfal (szálcsiszolt arany)

 
Praktikus kiegészítő változatos színekben

A MODO New II Walk-In zuhanyfalat króm és fekete színben érhették el először a vásárlóink. A színpalettát 5 új színnel egészítettük ki, amikkel egyszerre követheti a legfrissebb trendeket, és teheti időtállóan elegánssá a fürdőjét.
Kibővített kínálatunkban arany, szálcsiszolt arany, szálcsiszolt bronz, szálcsiszolt fegyvermetál, és a szálcsiszolt króm törölközőtartós Walk-In zuhanyfalak közül is választhat.


 
színvariációk lehetővé teszik, hogy megtalálja azt a változatot, ami a legjobban illik a fürdőszobájához, így a törölközőtartós Walk-In zuhanyfal praktikus és stílusos kiegészítője lehet otthonának. 
A hét színben elérhető törölközőtartó külön is megrendelhető (a kabin rendelésével egy időben). Kérje, azok mellé a Walk-in zuhanyfalak mellé, amik mellett a katalógusunkban a törölközőtartó ikont látja. 

 

 

 
Megosztom
Magunkról
A cégünk 2003 óta foglalkozik fürdőszobai termékek értékesítésével.

Weboldalainkon jelenleg több, mint 15000 termék található. A kínálat bővítésén folyamatosan dolgozunk.

Széles választékunk nagyrésze a szolnoki bemutató termünkben is megtalálhatóak.
Népszerű bejegyzések
Népszerű cimkék

Miért mi?